Skip to main content

Team

Wildi te Lindert

Managing Partner

Menno Koen

Managing Partner

Melvin Ruijs

Marco Beks

Jelle Kruisselbrink

Noud Wieland

Arno Brouwer

Michael Renzen

Kom bij ons werken!

Hamza Agzanay

Tom Schuijt

Gerard de Nooy

Henk-Jan Heuver

Kees Hoogendijk

Frank Buurman

Wil jij ons team versterken?

Solliciteren

Ons team

Wij zijn een team zeer ervaren consultants. We zijn gespecialiseerd in project- en data-management en weten veel van logistieke integratie en de daarvoor benodigde software. We weten waar we het over hebben, leveren kwaliteit en zijn nieuwsgierig en betrokken. We denken met de klant mee en gaan voor beste resultaat. Ons streven is altijd om complexiteit binnen organisaties terug te brengen naar overzichtelijke eenvoud. De menselijke maat is daarbij voor ons cruciaal en daarom stellen wij als consultants de betrokken medewerkers altijd centraal.

Samen sterk

Dat we vaak individueel bij klanten ter plaatse zijn, betekent niet dat we elkaar nooit zien of spreken. Er is veelvuldig onderling contact. Zo organiseren we geregeld informele gezamenlijke events waar we op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen bijpraten. We respecteren elkaar als professionals en daardoor is er geen sprake van een grote hiërarchie.  Die extreem platte organisatie maakt ons als zelfstandig opererende consultants toch een hecht team. We stellen samen doelen en doen er alles aan om die te realiseren. Iedere consultant werkt vanuit eigen kracht maar helpt collega’s waar dat nodig is.

Eigen initiatief

Ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel en eigen initiatief wordt beloond. Iedereen is verantwoordelijk voor de eigen opdrachten en voor eigen ontwikkeling. Dat wordt ook weerspiegeld in ons businessmodel. We werken met een stimulerend beloningsmodel dat gekoppeld is aan ieders eigen omzet en bijdrage. Dat maakt onze drive alleen maar groter. Op deze manier dragen alle ervaren collega’s actief hun steentje bij. Iedereen die voor Directivity werkt, levert een bijdrage aan het laten groeien van ons bedrijf. Dit doen we via acquisitie van nieuwe klanten en medewerkers maar ook door een actief bezig te zijn met kennisdeling en -ontwikkeling.

Blijven ontwikkelen

De kracht van Directivity zit hem onder andere in het feit dat we als consultants doen wat we leuk vinden. De organisatie stelt ons in staat om ons zelf te blijven ontwikkelen, zowel individueel als samen met elkaar. We blijven onszelf uitdagen, met spannende opdrachten en projecten maar ook via opleidingen.

Onze organisatie is door al onze verschillende achtergronden divers en dat maakt dat we van alle markten thuis zijn. Maar er zijn ook een aantal kernwoorden waardoor we als consultants allemaal duidelijk bij Directivity horen: eerlijk, open, gedreven, ondernemend, lerend en natuurlijk klantgericht.