Specialisten in SAP S/4HANA Supply Chain en Finance oplossingen

   LinkedIn

HomeTeamHamza Agzanay

Hamza Agzanay

Hamza Agzanay

Als Logistiek consultant in de SAP wereld heb ik brede kennis opgebouwd bij verschillende organisaties waarbij ik ervaring heb kunnen doen in verschillende soorten systemen.

Mijn grootste focus is zorgen dat de gebruikers uiteindelijk kunnen werken met een ERP systeem dat zowel technisch als functioneel optimaal is ingericht om het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen de gebruikers zich ook optimaal kunnen focussen op het werk zonder dat er restricties worden opgelegd door de IT organisatie.

In de afgelopen jaren heb ik opdrachten gedaan op verschillende vlakken binnen SAP. De afgelopen paar jaar heb ik mij volledig kunnen focussen op de module SAP MM en hierin ligt een groot deel van mijn SAP expertise. Het liefst werk ik op het grensvlak van business en IT. Zo kan ik zowel de technische kant van SAP in de gaten houden en waar nodig sturen en daarnaast de business adviseren en ondersteunen in het nemen van de juiste beslissingen. Met mijn ervaring heb ik gemerkt dat de communicatie tussen de business en de IT vaak één van de grootste bottlenecks is in een organisatie. Mijn doel is om die bottleneck zoveel mogelijk te verminderen en zorgen dat er zo goed mogelijk samengewerkt wordt.

Klanten omschrijven mij als een enthousiaste consultant met een passie voor de logistieke wereld. Ik probeer zo flexibel mogelijk en daarmee breed inzetbaar te zijn. Daarnaast vinden mijn klanten mij in het algemeen heel open en probeer ik altijd mijn mening te geven op een juiste manier om te zorgen dat de juiste discussie wordt aangegaan.

© 2024 Directivity. • Alle rechten voorbehouden • Website door NEXT LEAD