Specialisten in SAP S/4HANA Supply Chain en Finance oplossingen

   LinkedIn

HomeTeamArno Brouwer

Arno Brouwer

Arno Brouwer

In plaats van symptoombestrijding wil ik graag tot structurele oplossingen komen en oorzaken van problemen wegnemen. Daarbij kan een systeem nooit de blokkade vormen en volledig zelf ontwikkeld maatwerk nooit het doel.

Klanten vinden in mij een ervaren SAP consultant op zowel logistieke- onderhouds- als kwaliteitsprocessen met een gedegen kennis op gebied van integratie tussen ERP en MES systemen. Tijdens mijn werk leg ik gemakkelijk contact met de klant en externe partijen. Dit helpt mij om me snel te verdiepen in nieuwe processen van de klant, maar ook nieuwe technologieën. Mijn kracht is mijn open manier van communiceren en eenvoudig uitleggen van complexe materie.

Door mijn ervaring in systeemkundig modelleren ben ik snel in staat complexe logistieke processen om te zetten in begrijpbare modellen. Deze modellen vormen de basis voor het overdragen van mijn kennis naar de klant tijdens het project. Zij geven me de mogelijkheid om details over te dragen zonder daarbij een helikopterview te verliezen.

Bij het uitwerken van oplossingen werk ik het liefst samen om zo het complete plaatje van mens, organisatie en systemen op te kunnen stellen, gedragen door zowel management als gebruiker.

© 2024 Directivity. • Alle rechten voorbehouden • Website door NEXT LEAD