Specialisten in SAP S/4HANA Supply Chain en Finance oplossingen

   LinkedIn

HomeTeamTom Schuijt

Tom Schuijt

Tom Schuijt

Als consultant heb ik brede ervaring opgebouwd bij veel verschillende klanten met een grote diversiteit aan opdrachten.

Ik ben van mening dat alle techniek (hardware, software) betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en efficiënt moet zijn, zodat de medewerkers in een organisatie zich volledig kunnen focussen op het werk, zonder tegengewerkt te worden door de techniek die ze gebruiken. Op projecten houd ik altijd de gestelde doelen in de gaten zonder details over het hoofd te zien.

Met mijn ervaring op de vele projecten waarin ik heb gewerkt, merk ik dat de meeste problemen mens gerelateerd zijn en zodoende zorg ik ervoor dat de verwachtingen tussen alle betrokkenen goed worden gemanaged. Met mijn ervaring op beide gebieden, ambieer ik rollen op het snijvlak tussen business en IT.

In de rollen die ik in mijn carrière heb vervuld, zaten altijd wel aspecten van zowel business als IT. Soms was de focus voornamelijk op de business, andere keren meer op IT. Deze combinatie maken mij tot een effectieve consultant, want SAP kennis is waardevol, maar uiteindelijk gaat het erom dat de klant ook echt effectief met SAP overweg kan.

© 2024 Directivity. • Alle rechten voorbehouden • Website door NEXT LEAD