Specialisten in SAP S/4HANA Supply Chain en Finance oplossingen

   LinkedIn

HomeTeamMenno Koen

Menno Koen

Menno Koen

Als manager en consultant ben ik altijd op zoek naar de juiste mix van de menselijke factor, bedrijfsprocessen en systemen. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse rollen van (productie) logistiek consultant tot programma-/projectmanager, met altijd een SAP component. Veel succesvolle projecten van verschillende omvang uitgevoerd vanuit grote en kleine consultancy partijen maar ook als zelfstandig interimmanager optredend vanuit de klant.

Op pragmatische, transparante en doelgerichte wijze werken naar een concreet projectresultaat is waar het om draait. De aanpak van projecten wordt bepaald aan de hand van de projecteisen en wensen. Veelal wordt er tegenwoordig gevraagd naar een aanpak gebaseerd op Agile/Scrum technieken die op verschillende manieren kunnen worden ingepast. Hiermee is in ruime mate kennis en ervaring is opgedaan om te kunnen bepalen wat de juiste aanpak is. Want alhoewel maatwerk in een (SAP) project eigenlijk geminimaliseerd moet worden is de juiste projectaanpak en uitvoering wel degelijk een stukje maatwerk gebaseerd op standaard beschikbare methoden en technieken.

Sterk in complexe omgevingen, streven naar eenvoudige oplossingen en concrete resultaten. Hierbij nooit de menselijke factor uit het oog verliezend.

© 2024 Directivity. • Alle rechten voorbehouden • Website door NEXT LEAD