Specialisten in SAP S/4HANA Supply Chain en Finance oplossingen

   LinkedIn

HomeTeamFrank Buurman

Frank Buurman

Frank Buurman

In 1998 ben ik begonnen als SAP consultant met de module Project System. Voor 1997 was ik in verschillende industrieën als boekhouder of als medewerker van financiën werkzaam. De overstap kwam doordat ik steeds meer bezig was met het verzamelen van data om in de informatie te kunnen voorzien aan het einde van een periode. In die tijd kwam de informatie uit verschillende applicaties waarbij de gegevens in 1 datamodel gevangen moest worden om te kunnen rapporteren. Als SAP consultant, inmiddels voor EPPM, FI, CO en FSCM waren we met SAP ERP ECC meer bezig met het optekenen van de processen t.b.v. procesondersteuning. Later werd dit uitgebreid met informatie in en -uit m.b.t. de procesondersteuning en nu met SAP ERP S/4 Hana is meer de focus gelegd op het kunnen analyseren van de data en ook real time. Dit is een goede stap in de richting van volwassenheid!

In de afgelopen 25 jaar heb ik een brede proceskennis verworven die niet altijd past binnen de standaard best practices van SAP ERP. Maar vanwege mijn brede configuratie vaardigheden van het SAP ERP-systeem, kan ik hierdoor complexe bedrijfsprocessen vertalen naar IT best practices of alternatieven voorstellen in het SAP ERP-systeem zodat de IT alsnog kan voorzien in de procesondersteuning, informatievoorziening en data analyse.

Hiervoor heb ik een goed observatievermogen. Ik kan sociale of zakelijke situaties vrij snel inschatten. Ik kan hoofd- van bijzaken onderscheiden. Ik ben ambitieus en gemotiveerd. In moeilijke en complexe situaties waarbij een hoge werkdruk is ontstaan, bewaar ik de kalmte en behoud ik het overview zodat kordaat geacteerd en gereageerd kan worden.

© 2024 Directivity. • Alle rechten voorbehouden • Website door NEXT LEAD