Specialisten in SAP S/4HANA Supply Chain en Finance oplossingen

   LinkedIn

HomeTeamJelle Kruisselbrink

Jelle Kruisselbrink

Jelle Kruisselbrink

In 2005 ben ik mijn carrière als SAP consultant gestart en heb intussen meer dan 15 jaar ervaring opgedaan op diverse SAP projecten in (inter)nationale omgevingenIn deze periode ben ik in verschillende sectoren werkzaam geweest als configuratie/migratie consultant, lead consultant, trainer en business consultant. De projecten lopen uiteen van full-cycle SAP implementaties en roll-outs tot migratie– en optimalisatieprojecten.  

Als financiële consultant begeef ik mij graag op het snijvlak tussen business en IT om vraagstukken te vertalen naar efficiënte en toekomst vaste oplossingen. Hier komen de aspecten mensen, processen en systemen samen die allemaal deel uitmaken van de oplossing. In nauwe samenwerking met de klant benader ik de vraagstukken vanuit deze invalshoeken. Dit doe ik middels een pragmatische en gestructureerde aanpak van analyse tot en met deployment. 

Door de jaren heen heb Ik brede en diepgaande SAP kennis op het gebied van Finance en Controlling opgebouwd inclusief de integratie met inkoop, verkoop en productie. Ik houd mij graag bezig met de innovatieve ontwikkelingen binnen SAP en ben S/4HANA gecertificeerd. Naast inhoudelijke SAP kennis beschik ik over sterke analytische en technische vaardigheden en uitgebreide kennis van financiële processen. Deze combinatie van kennis en vaardigheden stellen mij in staat om solide oplossingen te realiseren en te fungeren als linking pin tussen business en IT. 

 

Mijn persoonlijkheid is als volgt samen te vatten: gestructureerd, kwaliteit, pragmatisch, eigenaarschap, teamspeler, leergierig en resultaatgericht. 

© 2024 Directivity. • Alle rechten voorbehouden • Website door NEXT LEAD