Specialisten in SAP S/4HANA Supply Chain en Finance oplossingen

   LinkedIn

HomeExpertisesSAP Consultancy

SAP Consultancy

De SAP consultants van Directivity

Op zoek naar een SAP consultant? Dan bent u bij Directivity aan het goede adres. Als SAP consultants hebben wij vele opdrachten uitgevoerd bij organisaties waar bedrijfsprocessen worden ondersteund met SAP software. De software van SAP heeft zich bewezen als een uitstekende manier om bedrijfsprocessen te standaardiseren en optimaliseren. De software ondersteunt dan ook niet alleen zo’n 80% van de Fortune 500 bedrijven, ook steeds meer kleinere organisaties maken er gebruik van. Wij helpen u graag om SAP ook succesvol in uw bedrijfsvoering te integreren.

Breed spectrum

Onze expertise beslaat een breed spectrum van SAP-toepassingen binnen zowel SAP ECC als S/4 HANA. Van SAP FI en CO, SAP eWM en MM tot SAP PP, SD , EAM en QM. Als SAP projectleider, integratiemanager of SAP consultant helpen wij met onze kennis en ervaring de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren. De combinatie van diepgaande proces-kennis en de juiste toepassing van het SAP platform geeft uw project en het resultaat een grote meerwaarde. Onze betrokkenheid helpt u bij het bepalen van proces-optimalisaties maar ook bij het optimaal benutten van de beschikbare informatie uit de (toekomstige) SAP systemen door de analyse van uw processen en data.

SAP binnen uw organisatie

Directivity kan u helpen het volledige SAP S/4HANA platform effectief in te zetten binnen uw organisatie. Daarbij kunt u denken aan toepassingen voor financiële processen (SAP FICO), inkoop en materiaalbeheer (SAP MM), verkoop (SAP SD), productie (SAP PP), warehouse management (SAP eWM), onderhoud (SAP EAM) en kwaliteitsbeheersing (SAP QM). Wij ondersteunen u graag bij de implementatie van een of meerdere SAP-toepassingen en helpen u om processen effectiever actief aan te sturen en te monitoren. Door de manier waarop u met SAP S/4HANA data kunt verzamelen en analyseren wordt het ook steeds eenvoudiger om volledig geïntegreerd te plannen ten behoeve van financiën, verkoop, productie en inkoop.

Kiezen voor SAP-software

Twijfelt u over hoe u SAP software in wilt zetten? Kiezen voor SAP PP of gebruik maken van een MES applicatie? SAP QM of LIMS? Is alleen SAP S/4HANA voldoende voor het afdekken van de inkoop processen of vullen we deze aan met Ariba of een vergelijkbare inkoop Suite? Wat zijn de concrete voordelen voor warehouse management ten opzichten van inventory management en is  SAP eWM niet de meest geschikte keuze op dit moment in de tijd? Implementeren we SAP eWM stand alone of gebruiken we de functionaliteit binnen de S/4 HANA core? In geval van dat soort vragen, praten onze SAP consultants u graag bij binnen de huidige stand van zaken.

Zoekt u ondersteuning in het doorgronden van kernprocessen van de organisatie? Inzicht in werkelijke input en output van processen, projectaanpak en integratie tussen processen? Ook op dat gebied hebben wij veel kennis en ervaring in huis.

Wij zijn in staat uw strategische keuzes te vertalen naar procesontwerp en bijbehorende SAP inrichting alsmede de succesvolle invoering van nieuwe processen en systemen.

© 2024 Directivity. • Alle rechten voorbehouden • Website door NEXT LEAD