Specialisten in SAP S/4HANA Supply Chain en Finance oplossingen

   LinkedIn

HomeTeamGerard de Nooy

Gerard de Nooy

Gerard de Nooy

Een ERP-systeem is niets zonder betrouwbare Master Data, hoe ingenieus bedrijfsprocessen ook zijn vertaald. Denk aan klantgegevens, leveranciers, materialen, bankgegevens, stuklijsten, recepten etc. In de praktijk heb ik echter gemerkt dat Master Data nogal eens een ondergeschoven kindje blijkt te zijn. Het tegendeel is echter waar: niemand binnen een bedrijf kan zonder Master Data en het Master Data Management team heeft de samenwerking en input nodig van elke afdeling om tot betrouwbare stamgegevens te komen.

Tijdens mijn opdrachten bij verschillende multinationals heb ik mij beziggehouden met voornamelijk Master Data migratie. Deze migratie houdt onder meer in scope bepalen, extracten maken vanuit legacy systemen, data analyseren, opschonen, opbouwen conform business regels (nadat deze bij Business en IT zijn opgevraagd en vastgelegd), valideren en ook real time onderhouden in SAP. Omgaan met data vereist inzicht, creativiteit, nauwgezetheid, doorzettingsvermogen en handigheid.

Master Data boeit mij omdat het alle bedrijfsprocessen raakt en ik met veel mensen binnen een bedrijf in contact kan komen. Als een spin in een web draag ik graag mijn steen(tje) bij aan het succes van een project.

Naast uitgebreide ervaring op het gebied van Master Data heb ik ook een gedegen kennis van de SAP-modules SD, MM en een vleugje (E)WM. Binnenkort komt daar het pakket Winshuttle bij om Master Data Migratie en Management te kunnen ondersteunen.

Leergierig, vasthoudend, pragmatisch, zelfstandig, serieus gepaard met een snufje humor, relativerend, loyaal en secuur zijn trefwoorden waarmee ik mezelf wil beschrijven.

© 2024 Directivity. • Alle rechten voorbehouden • Website door NEXT LEAD