Skip to main content

Kom jij ons team versterken?

Wat wij zoeken
Ben je een ervaren consultant met aantoonbare kennis van een of liefst meerdere SAP Module(s) en ben je op zoek naar meer zelfstandigheid? Dan zijn we bij Directivity op zoek naar jou. We zijn een ambitieus bedrijf en zijn continue op zoek naar uitbreiding van ons team. We zoeken gedreven collega’s die willen meebouwen aan ons bedrijf. Consultants met ervaring op het gebied van implementatie en optimalisatie van processen met behulp van SAP Software. Je bent in staat om zelfstandig projecten uit te voeren en met jouw kennis van SAP het verschil te maken. In je werk ben je te herkennen door een actieve aanpak waarbij je graag het voortouw neemt bij het uitvoeren van het project. Niet enkel de techniek maar ook zeker de mens is een belangrijke factor om te komen tot succes.

Wat we doen
Directivity B.V. is een jonge en snelgroeiende organisatie. We managen en verbeteren projecten en processen op het vlak van transport, distributie, sales, supply chain en warehousemanagement.

We werken veel aan SAP en Salesforce.com implementaties en optimalisaties en richten ons eveneens op procesoptimalisaties en performance verbetering (LEAN).

In ons werk streven we er altijd naar de eenvoud terug te brengen in wat complexe processen lijken. Wij houden het overzicht wanneer de kant dat verloren is. Voor ons is het bij het verbeteren van processen cruciaal dat de mens centraal wordt gesteld. Alle betrokkenen moeten actief onderdeel van het proces worden. Eerlijke en duidelijke communicatie is bij ons dan ook van groot belang. Duidelijkheid over waar de verantwoordelijkheden liggen is wat ons betreft het begin van blijvende verbetering in het proces.

Met deze aanpak hebben we in ons korte bestaan al een aantal aansprekende klanten aan ons weten te binden. Zo hebben we onder andere: Jacobs Douwe Egberts, ASML en Friesland Campina al geadviseerd.

Wat we bieden
We bieden een aantrekkelijke propositie voor onze medewerkers. Je inkomen is gerelateerd aan je eigen omzet en wordt verhoogd in geval van eigen sales. We zijn niet te groot, hebben een lage overhead, waardoor je substantieel meer kunt verdienen dan in reguliere loondienst. Je arbeidsvoorwaarden zijn ook flexibel. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een leaseauto of een budget waarmee je zelf je vervoer regelt. Hetzelfde geldt voor zaken als een laptop en telefoon. Wil je een opleiding volgen? Wij stimuleren dat onze mensen zich blijven ontwikkelen en opleiding is daar deel van. Zoals gezegd veel ruimte om het pakket arbeidsvoorwaarden te bepalen die het beste bij jou past.

Neem contact op
Is je nieuwsgierigheid gewekt, dan hopen we je binnenkort te spreken. Maak vrijblijvend een afspraak. Ook voor vragen kun je altijd contact opnemen met Wildi Te Lindert. Telefonisch bereikbaar op 06 – 36304463 of via de mail op wildi.telindert@directivity.nl.

SolliciterenTerug naar team