Specialisten in SAP S/4HANA Supply Chain en Finance oplossingen

   LinkedIn

HomeTeamRalf Knochenhauer

Ralf Knochenhauer

Ralf Knochenhauer

Als SAP-consultant help ik klanten aan oplossingen die passen bij hun behoeften. Ik ben van mening dat het belangrijk is om nauw samen te werken om goede resultaten te behalen. Hierbij dient iedereen betrokken te zijn, zowel de business als de IT, denkend vanuit de hele waardeketen.

Naast mijn SAP kennis kan ik klanten in meerdere talen ondersteunen. Duits is mijn moedertaal, maar daarnaast spreek ik vloeiend Nederlands en Engels. Omdat ik meertalig ben, kan ik soepel met mensen op alle niveaus praten, waardoor samenwerking gemakkelijker wordt.

Gedurende mijn carrière heb ik de afgelopen 25 jaar verschillende rollen vervuld, op interne posities binnen bedrijven maar ook als externe consultant. Hierdoor heb ik een brede kijk gekregen op hoe SAP werkt. Ik heb mij vooral gericht op de supply chain, met name in Sales & Distribution en Logistic Execution, aangevuld met kennis op gebied van Global Trade Services.

Ik ben gecertificeerd in SAP S/4HANA Sales 2022 Upskilling. Naast deze certificering heb ik hands-on ervaring met de aangrenzende modules binnen zowel Logistiek als Finance.

© 2023 Directivity. • Alle rechten voorbehouden • Website door NEXT LEAD