Skip to main content

Ingmar Kat

Structuur, Daadkracht, Overzicht, Rust, orde scheppen in chaos

Gedegen kennis Supply Chain processen

  • Inkoop, onderhoud, voorraadbeheer, productie, kwaliteit, verkoop
  • In staat om het totaal proces te overzien en waar nodig de details in te duiken
  • Complexiteit terugbrengen naar eenvoud
  • SAP achtergrond vanuit S/4HANA en SAP ECC (SAP PM, MM, WM, PP, QM) met sterke integratie component naar MES, LIMS, Ariba)

Voor mij is de factor mens essentieel in succes. Door complexiteit terug te brengen naar eenvoud die door een ieder uit te leggen is wordt duidelijk waar potentieel tot verbetering zich bevindt.

Verbetering zit niet in complexe analyses maar in een duidelijke en gestructureerde aanpak.

Open en eerlijke communicatie zorgt voor duidelijkheid, wie zijn we, wat hebben we aan elkaar en wie doet wat. Eerlijkheid is de essentie om samen te kunnen werken en toekomst vaste oplossingen te definiëren.

Oplossingen bestaan voor mij uit een duidelijke manier van werken waarbij iedereen weet wat verwacht wordt en welke output wordt geleverd. De handvatten om het werk efficiënt uit te voeren en de medewerker (uitvoerend of management) in staat te stellen zich te richten op de kerntaken van de organisatie.

Mijn specialismen zijn integratie tussen systemen, verbeteren van kernproces in SAP of ander ERP-systeem, inzicht brengen in kernproces en welke sub processen benodigd zijn om het kernproces te laten functioneren. Daarbij ben ik niet bang om de handen uit de mouwen te steken wanneer dit nodig is.

Terug naar team