SAP

De SAP consultants van Directivity

Op zoek naar een SAP consultant? Dan bent u bij Directivity aan het goede adres. Als SAP consultants hebben wij vele opdrachten uitgevoerd bij organisaties waar bedrijfsprocessen worden ondersteund met SAP software. De software van SAP heeft zich bewezen als een uitstekende manier om bedrijfsprocessen te standaardiseren en optimaliseren. De software ondersteunt dan ook niet alleen zo’n 80% van de Fortune 500 bedrijven, ook steeds meer kleinere organisaties maken er gebruik van. Wij helpen u graag om SAP ook succesvol in uw bedrijfsvoering te integreren.

Breed spectrum

Onze expertise beslaat een breed spectrum van SAP-toepassingen. Binnen SAP ECC en S/4 HANA. Van SAP eWM en SAP MM tot SAP PP, SAP SD , SAP EAM en SAP QM. Als SAP projectleider, integratiemanager of SAP consultant helpen wij met onze kennis de supply chain van onze klanten optimaliseren. De combinatie van diepgaande proceskennis en de ondersteuning die SAP software biedt voor deze processen is een meerwaarde. Die helpt ons bij het bepalen van procesoptimalisatie en project aansturing maar ook bij het gebruik van de beschikbare informatie uit de systemen door analyse van processen en data.

SAP binnen supply chain

Directivity kan u helpen het volledige SAP S/4HANA pakket effectief in te zetten binnen de supply chain. Daarbij kunt u denken aan toepassingen voor processen van inkoop en materiaalbeheer (SAP MM), verkoop (SAP SD), productie (SAP PP), warehouse management (SAP eWM), onderhoud (SAP EAM) en kwaliteitsbeheersing (SAP QM). Wij kunnen u met de implementatie van een of meerdere SAP-toepassingen helpen om processen effectiever actief aan te sturen en te monitoren. Door de manier waarop u met SAP S/4HANA data kunt verzamelen, wordt het ook steeds eenvoudiger te plannen van planning, productie en inkoop tot opslag en verkoop.

Kiezen voor SAP-software

Twijfelt u over hoe u SAP software in wilt zetten? Kiezen voor SAP PP of gebruik maken van een MES applicatie? SAP QM of LIMS? Is alleen SAP S/4HANA voldoende voor het afdekken van de inkoop processen of vullen we deze aan met Ariba of een vergelijkbare inkoop Suite? Wat zijn de concrete voordelen voor warehouse management ten opzichten van inventory management en is  SAP eWM niet de meest geschikte keuze op dit moment in de tijd? Implementeren we SAP eWM stand alone of gebruiken we de functionaliteit binnen de S/4 HANA core? In geval van dat soort vragen, praten onze SAP consultants u graag bij binnen de huidige stand van zaken.

Zoekt u ondersteuning in het doorgronden van kernprocessen van de organisatie? Inzicht in werkelijke input en output van processen, projectaanpak en integratie tussen processen? Ook op dat gebied hebben wij veel kennis en ervaring in huis.

Wij zijn in staat uw strategische keuzes te vertalen naar procesontwerp en bijbehorende SAP inrichting alsmede de succesvolle invoering van nieuwe processen en systemen.

Onze cases

Case Interim Management

Interim Management

Case Leveringsproces verbeteren

Leveringsproces verbeteren met goede KPI’s

Case Procesverbetering Inkoop

Procesverbetering in Inkoop